Mo(nu)mentjes

Met het project Mo(nu)mentjes nodigen we jou uit om mee te doen! Heb je een mooie herinnering aan Nacht van de Ommetjes? Deel het hier!

Om jouw verhaal te delen, klik je op de blauwe knop hieronder. Er zal een formulier openen waarin jij je bijdrage kan toevoegen.

  1. Is het een foto? Sla deze op een handige plek op je computer op, zodat je het makkelijk terug kan vinden wanneer je het formulier invult. Vergeet niet in te typen wat er op de foto te zien is en waarom dit een bijzondere herinnering is.
  2. Is het een tekst? Dan kun je deze in het daarvoor bestemde kader typen.
  3. Is het een filmpje van YouTube? Kopieer de URL van de YouTube video en plak deze in het daarvoorbestemde kader. Vergeet niet in te typen wat er op de video te zien is en waarom dit een bijzondere herinnering is.
  4. Is het een PDF? Deze kun je wél uploaden, maar is niet zichtbaar als foto. Stuur deze liever naar ons toe via info@denachtvandeommetjes.nl zodat wij het voor je kunnen doen.

Vul je naam en telefoonnummer in zodat we jou kunnen bereiken als we jouw verhaal willen gebruiken voor andere uitingen. Vergeet ook niet het juiste stadsdeel te selecteren.

Klik op ‘verzend mo(nu)mentje’ en je bent klaar! Heb je vragen over het inzenden van een Mo(nu)mentje? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wil je een mo(nu)mentje insturen?

Bekijk alle Mo(nu)mentjes hier: