Nacht van de Ommetjes 2021 was weer een succes!

November 6, 2021

Hoewel het een regenachtige avond was, hebben maar liefst 10 wijken een Ommetje gewandeld met in totaal bijna 1000 deelnemers en Doro Krol kreeg het Marikenbeeldje overhandigt door de burgemeester. Een kort verslag van Henk Rullman, organisator van Ommetje Nijmegen-Oost:

"Eigenlijk viel de regen nog mee. Ik had mij erger voorgesteld. Vanmorgen, toen ik druipend van nog meer regen mijn hond in het bos uitliet, kwam ik de altijd enthousiaste, hardlopende en van de regen doorweekte Steffie tegen die het ook naar haar zin had gehad. Ik heb uitstekend geslapen op de goede afloop van het 10e ommetje. Inmiddels alle berichten hierboven gelezen en ik deel al die meningen. Leuke optredens, een trouwe niet krimpende stoet wandelaars onder wie een opgewekte burgemeester, een uitstekende lengte van de route en een gezellig feestelijk slot vd avond in ‘t Haantje. Ik proef nog steeds die heerlijke bitterballen. En NEC won ook nog. Zo’ avond kan niet meer stuk. Leuke foto’s heb ik hierboven al gezien."

Scroll to Top