Nacht van de Ommetjes Update: We hebben jullie hulp nodig!

February 22, 2021

De voorbereidingen voor de Nacht van de Ommetjes 2021 zijn begonnen en de eerste organisatoren hebben zich al aangemeld voor de Nacht van de Ommetjes op 29 mei! Ook komen er langzaam maar zeker diverse inzendingen binnen en is het Mo(nu)mentjes project officieel van start gegaan. Terwijl de avondklok ons op het puntje van onze stoelen houdt, zijn we achter de schermen volop bezig met het verzamelen van verhalen en herinneringen. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken!

Deel je verhaal

Graag roepen we iedereen weer op om via deze pagina verhalen, herinneringen en leuke momenten uit de afgelopen 10 jaar Nacht van de Ommetjes met ons te delen. Ook als je geen foto- en videomateriaal tot je beschikking hebt, vragen wij je om je herinneringen op te schrijven of via de pagina te typen. We weten zeker dat er de afgelopen tien jaar genoeg is gebeurd, dus we horen graag hoe je dat hebt ervaren!

Heb je een recent verhaal over je wijk of buurt? Dat kun je natuurlijk ook delen als Mo(nu)mentje! Alle verhalen over Nijmeegse wijken zijn welkom, zolang je je er maar mee verbonden voelt.

Verhalen verzamelen

Voor het Mo(nu)mentjes project en andere projecten zijn we druk bezig met het verzamelen van verhalen van iedereen die betrokken is of is geweest bij Nacht van de Ommetjes. Zo hielden we diverse interviews met oude en nieuwe organisatoren en riepen we iedereen op om eigen verhalen te schrijven en in te zenden. We zijn ook op zoek naar oude documenten zoals vergaderverslagen, muziekstukken, gedichten en teksten die ooit voor de Ommetjes werden gebruikt. Ben je een (voormalig) organisator of vrijwilliger en heb je dit materiaal nog? Of wil je geïnterviewd worden? Laat het ons weten!

Fotografen en videomakers gezocht

Nacht van de Ommetjes zoekt een aantal foto- en videomakers die ons uit de brand willen helpen met verschillende, leuke opdrachten zoals portretfoto’s tijdens onze interviews, foto’s en video’s van de Ommetjes op 29 mei en hulp bij een aftermovie! Wil jij je portfolio aanvullen of ervaring opdoen als fotograaf/videograaf in verschillende wijken in Nijmegen? Of ken je iemand die dit goed kan? Neem contact met ons op!

We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en zich hopelijk aanmeldt voor de Ommetjes op 29 mei. Volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram om op de hoogte te blijven. Wil je zelf een Ommetje organiseren? Bekijk hier hoe je dat doet.

Scroll to Top