klik om de afbeelding te vergroten

Mo(nu)mentje:

Verslag Ommetje 2012

Mo(nu)mentje van:

Henk Rullmann

Dit mo(nu)mentje komt uit:

Ommetje 2012, kort verslag van wandeling door het centrum Ha die Doro, Het is goed verlopen in het centrum, vind ik. In de eerste plaats geldt dat de samenwerking met Joop Janssen Groesbeek. De groep was 75 mensen groot, het weer was uitstekend (zeker na de natte ochtend), de stemming goed en het tijdschema is mooi aangehouden: wij kwamen precies om 22 uur aan in de hoedenwinkel van mw. Truus Stuiver en er zijn bij mijn weten nauwelijks mensen onderweg afgehaakt. Onderweg was er dan ook genoeg afwisseling met Jaap Dirkmaat, Dominique de vuurdanseres en Marjolein de poezie-koerier en zelf heb ik ook genoeg kunnen vertellen (en onderweg twee liederen gezongen). Na afloop ben ik nog een tijdje blijven hangen bij ons eindpunt café Samson en daarna naar huis gegaan. Van de afterparty Trianon wist ik niet, dus dat bewaren we maar voor een andere keer. Ik vond het leuk om mee te doen met hartelijke dank voor de boekenbon die ik ontving (was echt niet nodig geweest, maar wel een prettige verrassing). Succes met de nachtburgemeesternacht, want die zal wel veel organisatie vergen. Hartelijke groet, Henk Rullmann

Bekijk ook deze mo(nu)mentjes:

Of ga terug naar de mo(nu)mentjes pagina om er meer te bekijken en er zelf een in te sturen!

Scroll to Top